http://31.192.212.208/b/flash/sorumluluk2.html

18 Ocak 2012 Çarşamba

YEMEK-ŞARAP UYUMUNU 110 TL'YE ÖĞREN


Four Seasons Hotel İstanbul at Bosphorus'da "Kavaklıdere Şarap Tadım Atölyeleri" başlıyor. 23 Ocak'ta "Türkiye'de Bölge Şarapçılığı ve Örnekleri", 31 Ocak'ta "Tadım Teknikleri Atölyesi", 7 Şubat'ta "Mahzen Şarapları", 21 Şubat'ta ise "Yemek-Şarap Uyumu Atölyesi" var. Sadece 21 Şubat'taki atölyenin ücreti 110 TL, diğerleri ise 80 TL. Detaylı bilgiyi 212 381 40 59 numaralı telefondan Aqua Sommelier Semih Tunay'dan alabilirsiniz... Bu tür atölyeler keyifli oluyor, meraklısına tavsiye olunur...

Hiç yorum yok: